Het coronavirus heeft impact op iedereen en heeft ook gevolgen voor onze werking. We doen er alles aan om de voortzetting van onze dienstverlening te garanderen. De werking van Pallion ziet er vandaag echter anders uit dan voorheen. Wij trachten een maximale zorgcontinuïteit te waarborgen voor:

  • Palliatieve patiënten, reeds in begeleiding bij Pallion
  • Palliatieve patiënten:
    • Oncologische aandoening
    • Orgaanfalen
    • Frailty

COVID-19COVID-19 patiënten in palliatieve/terminale fase

We hanteren voorzorgsmaatregelen omtrent handhygiëne, afstand bewaren en het dragen van mondmaskers. Daarnaast beschikken we over de nodige voorzorgsmaatregelen die we kunnen aanwenden bij COVID-19 patiënten. De zorg wordt afgestemd met de huisarts, de verpleegkundigen en de familie. Samen zoeken we naar de best passende zorg voor de desbetreffende patiënt, en hoe dit vorm te geven in deze bijzondere omstandigheden. We vragen, omwille van de strenge maatregelen, dat er bij een huisbezoek maximaal 1 familielid aanwezig is.

Het coronavirus heeft een grote impact op ons leven, op onze zorg… Voor iedereen zal dit anders zijn… maar het is de realiteit dat dit onzekerheid en twijfels met zich meebrengt en zowel mentaal als fysiek kan uitputten. Het is alle hens aan dek om deze pandemie op te vangen. We zijn ons ten volle bewust van de druk die er is, zeker in de frontlinie! We wensen jou als hulpverlener te ondersteunen, ook op emotioneel vlak en een luisterend oor te bieden.

Wij zijn en blijven meer dan ooit bereikbaar en beschikbaar voor u. Bel ons als je ons nodig hebt!

Op deze website kan je steeds de nieuwste updates en meer informatie terug vinden betreffende onze dienstverlening.

We bewonderen jullie inzet en wensen jullie goed moed voor de komende tijd!

 

Zorgverlener, je was, bent en blijft bijzonder. Motiverende en inspirerende gedachten voor iedere zorgverlener.

Jouw wereld in tijden van corona. Met deze handvaten trachten we te voelen wat er in jou en de mensen rondom jou leeft en geven we enkele gedachten over wat jou en je omgeving hierin mogelijk kan helpen.

Pallion wil graag alle sponsors en gulle gevers oprecht bedanken, van particulieren tot lokale handelaars tot organisaties! De afgelopen maanden mochten wij talloze beschermingsmaterialen en –producten ontvangen. Dankzij jullie waardevolle giften konden wij ons maximaal blijven inzetten om continuïteit te geven aan de ondersteuning van de palliatieve patiënt, zijn naasten en hulpverleners. Bedankt!